Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Rontás-, átok levétel, védelem, áldás, helyiségek, lakás, ház, tárgyak spirituális tisztítása, felszentelése: +36 30/573-6995 - útiköltség megtérítéssel vidéken is!!!
Cikkek/Boszorkányság, mágia/Átok észlelése

Átok észlelése

átok Ha megmagyarázhatatlanul gyakori hangulatváltozás, szorongás, fáradtság, légszomj, félelemérzet vesz rajtad erőt, amikor életed több területén kisiklik az életed, sorozatos sikertelenségek, csapások érnek, semmi sem sikerül, esetleg nagyfokú egészségromlás következik be, ha többször úgy érzed, mintha
figyelnének, állnának mögötted, vagy ha a macska sem bír megmaradni a lakásban, valószínű, hogy átkot, rontást, vagy szerelmi kötést küldtek/kötöttek Rád.
(Sokan nincsenek tudatában, de a szerelmi kötés is a fekete mágia kategóriába tartozik!!)

Visszatérő rémálmok, viselkedésünk hirtelen megváltozása, bizsergés érzés különböző testrészeken, különösen a gerincen - szintén figyelmeztető jelek, hogy feketemágus támadásról lehet szó, vagy nem kívánatos entitás tartózkodik a közelünkben.

Az ilyen "panaszok", tünetek hátterében gyakran saját bizonytalanság, a jövőtől való félelem, depresszió, lelki trauma is állhat, vagy valóban rontás áldozatai is lehetünk.

Carysma
nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére