Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Szolgáltatások/Kártyajóslás/Carysma angyalkártya

Angyalkártya

angyalkártya Egyedi, speciális angyali szimbólumokkal, rúnákkal ellátott saját készítésű jóskártya.
Ennek a kártyának a megszületéséhez körülbelül 1 éves út vezetett.
Bizonyos élethelyzetekben, hol véletlenszerű, hol pedig késztetést éreztem, hogy tollat, ceruzát ragadjak. Jöttek a szimbólumok, amelyeknek jelentősége még hónapokig rejtély maradt számomra. Csak annyit tudtam, hogy fontos jelentőséggel bírnak majd, és felfedésükhöz majd eljön az ideje.
Majd idővel, közel 1 év elmúltával szinte villámcsapásszerűen egyszercsak bevillant, hogy kártya! Igen, kártya lesz belőle, vagyis ezeket a szimbólumokat kártyán keresztül fogom tudni használni, illetve tolmácsolni. Még mindig nem tudtam, melyik szimbólum mit jelent, viszont ahogy megálmodtam a kártya formáját - fekete, kerek alapon arany színű sizmbólumokkal -, a rajzolás közben úgy kezdett összeállni a kép 1-1 életszituációhoz.
Rajzolás közben önkéntelenül meditatív állapotba kerültem. Rámeditálva az egyes "kártyákra" folyamatosan beindultak és jöttek a szimbólumoknak a jelentőségei..! Egyszer csak beszélni kezdtek hozzám a szimbólumok:), mintha megnyíltak volna az eddig valamilyen láthatatlan csatornák, kapuk előttem!

Ez a kártya szintén alkalmas önismeretre úgy mint a többi kártya, többször használom pl. Kozmikus Tarottal való jóslásnál kiegészítőként, ezen kívül napi tanácsadásban is kiváló segítő, de pontosan lehet vele az aktuálisan "levegőben lógó" betegséget is diagnosztizálni! Tehát fel lehet vele mérni az egészségi állapotot, ezen kívül életfeladat (karma) és életút kirakására használom.
Orvosi kezelés mellett spirituális gyógyításhoz is kiváló kiegészítőként bizonyult, jól kiegészíti pl. a reiki, vagy az angyalokkal való gyógyítást.

Carysma
nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére