Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Cikkek/Asztrológia/Szakmai/Életesemények

Életesemények

életesemények Az ascendens pontos kiszámításához szükség van a szülött eddig megtörtént életeseményeire lehetőleg év, hónap, nap pontossággal. Év, hónap is elég, ha valaki nem emlékszik a napra. Legrosszabb esetben legalább az évszakra jó, ha emlékszik a szülött.

A korrekcióhoz legalább 5-6 életeseményre van szükség. De ha ennél kevesebb áll rendelkezésre, abból kell "gazdálkodnia" az asztrológusnak.
Életeseménynek számít minden olyan esemény, ami vagy nagyon jól érintette a szülöttet, vagy nagyon kellemetlenül, ill. a meghatározó változások, sorsfordulatok az életében. Gyakran nem könnyű a legfontosabb eseményeket kiválasztani, de hogy kinek melyik életesemény a legfontosabb, az egyéni.


A legfontosabb életesemények általában:

műtét, baleset, nagy szerelem (megismerkedés dátuma), házasságkötés, válás, költözés (főleg az első saját lakás, szülői házból való elkerülés), vagy egyéb lakhelyváltozás, halálesetek, főiskola- egyetem elvégzése, szülei, testvérei, gyermekei születési adatai, hivatásban kinevezés, állásvesztés, külföldi út stb.

Carysma
nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére