Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Cikkek/Asztrológia/Eroszkóp

Eroszkóp

eroszkóp A Mars a nő horoszkópjában arra utal, milyen típusú férfihoz vonzódik, melyik az a férfi szexuális magatartás, ami hat rá és ki az, aki felkeltheti érdeklődését.

A férfi horoszkópjában ugyanezt jelzi a Vénusz. Amelyik jegyben áll a férfi Vénusza, olyan típusú nőkhöz vonzódik, de általában olyan feleséget fog ki, ahol a Holdja áll.
Az összehasonlításnál fontos megvizsgálni a két ember Holdját is. Ebből kiderül, mennyire van egy hullámhosszon a kedélyállapotuk, mert nem mindegy, hogy miközben az egyik duzzog, vagy sír, a másik nevet.

A nő és a férfi akkor érzik jól magukat, ha valamilyen módon jól kiegészülnek a másikkal.
Ha a Vénusz és a Mars harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz, akkor érzelmileg és testi vágy szintjén is vonzódnak egymáshoz. Diszharmonikus fényszög-kapcsolatnál is megvan gyakran a vonzódás, de sok nézeteltéréssel, így az ágyban is folyton harcolnak egymással: a Mars mást akar, mint amire a Vénusz vágyik.

A Vénusz jegybeli helyzete alapján arra lehet következtetni, milyenek az érzelmi megnyilvánulásaink. Jelképezi az odaadást, elfogadást, és azt, mennyire tudunk lenni gyengédek a másik nemhez.


Eroszkóp - Tűzjegyek

Vénusz a Kosban:

Gyorsan, határozottan és rámenősen ismerkedik. A lényegre tör, megfeledkezik az előjátékról és amilyen gyorsan lerohanja az embert, olyan gyorsan végez is. Féltékenykedéssel nem vesztegeti az idejét, mert tudja, hogy gyorsan talál másikat.

Erogén zónája: fej, haj, szemhéjVénusz az Oroszlánban:

Szerelemben is király és a feltételeket is ő szereti diktálni. Rendkívül tüzes, heves, elképesztő az ereje és a kitartása. Nagyvonalú és kényeztető az ágyban is, órákig bír szeretkezni, de utána hagyjuk aludni, mert nagyon harapós tud lenni.

Erogén zónája: a háta, főleg a gerinc környéke, szívtájék, hasVénusz a Nyilasban:

Kiváló fantáziájának köszönhetően mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal. Játékos, tüzes és szenvedélyes. Mellette a szerelem soha nem unalmas, de ő sem szeret unatkozni. Nem érdemes őt sokáig egyedül hagyni, mert gyorsan talál valaki mást.

Erogén zónája: comb, csípő, ülep


Eroszkóp - Földjegyek

Vénusz a Bikában:

Amikor éhes, nem lehet vele mit kezdeni, használhatatlan. Nála az előjáték az evéssel, ivással kezdődik, utána már nem lehet ok a panaszra. Érzéki, romantikus és hűséges. Nagyon boldog tud lenni, ha örömet szerez a társának. Szereti kisajátítani a partnerét, hajlamos féltékenykedésre.

Erogén zónája: nyak, száj, fülcimpaVénusz a Szűzben:

A többi jegyhez képest visszafogottabb, kevésbé kezdeményező, viszont nagyon türelmes és hűséges típus. Gondoskodó társra van szüksége. Partner választásnál óvatos, megfontolt, válogatós. Érzelmeit a racionalitás befolyásolja. Nehezen olvad fel. Leginkább a gyakorlati dolgokban fejezi ki szeretetét - segít a háztartásban, főz, bevásárol, masszíroz.

Erogén zónája: alhas, köldökVénusz a Bakban:

Első ránézésre a ridegsége ne tévesszen meg senkit! Amilyen hűvös nappal, olyan forró, szenvedélyes és még gyengéd is éjszaka - de csak akkor, ha az összes feladatát elvégezte. Lassan olvad le róla a jég, de ha bemelegszik, annál csodálatosabb élményeket tud szerezni párjának.

Erogén zónája: térdhajlat, gerinc, emlők


Eroszkóp - Levegőjegyek

Vénusz az Ikrekben:

Mint mindenben, a szerelemben is kíváncsi és érdeklődő típus. Az örömszerzésben sokoldalú, játékos, mindent ki akar próbálni és mindig tud különleges meglepetést szerezni. Mély érzelmek kimutatása nem az erősségei közé tartozik. Annyira intellektuális, hogy érzelmek nem kapnak kifejezést. Vágyait nem a testbeszédén keresztül fejezi ki, hanem inkább szóban. Már az ismerkedésnél kétértelmű célzásokat tesz. Vigyázat, nemcsak a szeme, hanem a keze is egyszerre mindenütt ott van.

Erogén zónája: karok, vállak, mellkas, mell, mellbimbó, tenyér, ujjakVénusz a Mérlegben:

Szereti, ha mindennek megadják a módját és nem rohanják le azonnal, csak szépen fokozatosan közelednek felé. Mindennél fontosabb számára az érintés és a simogatás, anélkül szeretetlenség érzése van. Csak akkor érzi jól magát, ha bebizonyosodik arról, hogy a partnerének is jó volt. Nagyon jó érzékkel rá tud tapintani arra, mivel lehet legjobban hatni partnerére.

Erogén zónája: deréktáj, combárok, fenekeVénusz a Vízöntőben:

Semmiféle extrém helyzettől nem riad vissza, sőt! Ez izgatja a legjobban. Minden trükköt ismer! Trükkjeivel még egy hóember érdeklődését is fel tudja kelteni. Egyszerre képes barát-, pajtás- és szerető szerepét betölteni kedvese életében. Hűséges típus, csak megfelelő függetlenséget kell neki nyújtani, különben könnyen odébbáll.

Erogén zónája: vádli, boka, külső-, belső lábszár


Eroszkóp - Vízjegyek

Vénusz a Rákban:

Ráknak a gyengédség és a simogatás sokkal többet érnek, mint maga a szex. Kicsit több időre van szüksége, hogy feloldódjon és ráhangolódjon, de ha megnyílik, a párjának sem lesz hiánya a kényeztetésben. Az első érintéseknél párszor hátrál, de közben a lelke mélyén alig várja, hogy átadhassa magát testestől-lelkestől partnere szoros ölelésének. Aki nem szeretné megtapasztalni ollói élességét, csak akkor közeledjen felé, amikor jól kialudta magát.

Erogén zónája: nyak, hát, keblek, hasVénusz a Skorpióban:

Rendkívül szenvedélyes, mindig van kedve a szexhez és komoly elvárásai vannak. Óriási energiákkal rendelkezik és azokat sokáig be tudja osztani! Előjáték gyors és rövid. Partnere legtitkosabb vágyait és kívánságait kinyomozza. Miközben teljes odaadást követel, nehezen mutatja ki érzelmeit. Skorpió Vénuszú ember hajlamos érzelmileg birtokolni, de keveset ad. Akit kiszemel magának, azt már a magáénak tekinti. A nők bár szeretnek flörtölni, mégsem hagyják magukat könnyen meghódítani. Nem kedvelik a véletlenszerű ismeretségeket.

Erogén zónája: ágyék, nemi szervekVénusz a Halakban:

Nem az a hódító típus, inkább hagyja, hogy elcsábítsák. Rendkívül cizellált lelkületű. Ha csak egy picit érzi, hogy nem figyeltek fel rá, inkább feladja. Szeretve bárki álmait valóra váltja és lehozza a csillagokat az égről. Hűséges, alkalmazkodó, és annyira odaadó és gondoskodó képes lenni, hogy közben elveszíti saját egyéniségét. Magába a szerelembe szerelmes. Gyakran csak álmodozásban éli ki vágyait és olyanokra pazarolja érzelmeit, akik kihasználják.

Erogén zónája: lábujjak, talp

Carysma
nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére