Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Cikkek/Asztrológia/Fiút vagy lányt?

Fiút vagy lányt?

Fiút vagy lányt Az már régóta köztudott, hogy a Nap és a Hold erős hatást gyakorol a Földi életre. A Nap a legfontosabb égitest a naprendszerben. Körülötte forog minden. Ő az életadó. A Nap ősminősége szerint meleg és száraz. A meleg feltétele az életnek.  Amikor nincs meleg, nincs élet.  A Hold a víz elemel kapcsolódik – hideg és nedves ősminőség.  A víz adja a befogadást.  A Hold a nőies analógiákat szimbolizálja, míg a Nap a férfit képviseli.
A személyes képlet birtokában legalább kilencven százalékos biztonsággal meg lehet mondani, hogy melyik évben, azon belül melyik hónapban a legtermékenyebb a nő, és még azt is ki lehet következtetni, hogy fiút szül, vagy lányt.
Nincs ebben semmiféle hókusz-pókusz, hanem létezik egy úgynevezett Jónás rendszer, amely alkalmas a megfelelő nemű utód kiválasztására. 
A Holdfázis idején a Hold mutatja, hogy fiú, vagy lány gyermek látja meg a napvilágot.
Asztrológiai szempontból természetesen nem mindegy, hogyan áll az illető hölgy személyes képletében az 5-ös háza, mert tulajdonképpen az ad felvilágosítást a gyermeke fogantatási lehetőségeiről és szülési körülményeiről. Nagy szerepe van a fogantatásban pl. az, milyen bolygók milyen fényszögekkel tartózkodnak ebben a házban, de különösen a Holdnak van nagy szerepe minden nő képletében.  Ha például az Uránusz kapcsolatban van az 5-ös házzal, akkor az azt jelenti, hogy az illető hölgy fél a szabadság feladásától, ha tegyük azt a Szaturnusz, az nehezíti a fogantatást, vagy csak idősebb korban teljesül. Persze, nem jelenti, hogy lehetetlen, de nehezítő körülmény.
Visszatérve a Jónás féle módszerre – 4 dologra lehet ezt a módszert használni:

    - Ha ismert a nőnek a peteérése, akkor fel lehet használni egyrészt fogamzásgátlásra

    - Másrészt meddőnek hitt nőnél arra, hogy teherbe essen

    - Meg lehet tervezni a gyermek nemét

    - És nem utolsó sorban – ha például egy nőnél az alap horoszkópja arra utal, hogy esetleg beteg gyerek születne, ott meg lehet próbálni kiválasztani a megfelelő időpontot egy egészséges gyermek fogantatására.

Viszont, amíg az a nő valamilyen szinten nem éli meg, amit meg kell élnie lelkileg, az azt jelenti, hogy nem élte meg a karmáját. Így amíg nem éli meg azt a lelki problémát, ami miatt neki beteg gyermeke lenne, addig hiába kap megfelelő dátumokat, a baba nem fog összejönni.

Carysma

nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére