Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Szolgáltatások/Reiki

Reiki

reiki A Reiki japán szó, jelentése: az egyetemes életerő energiája.
A „Rei” – univerzális, a „Ki” – életerőt jelentik.

Valójában ősi tudomány. Dr. Mikao Usui fedezte fel XIX.-ig században, amikor elindult megkeresni a választ a Krisztus és Buddha csodás gyógyításaira.


A Reiki kézrátétes gyógymód, mely erre az univerzális, egyetemes életerőre épül. Mindannyiunk rendelkezünk reiki energiával születésünk pillanata óta, de aki megkapja a reiki beavatást, azáltal magasabb rezgésszintre kerül a fizikai és éterikus teste, így innentől kezdve nagyobb mennyiségű egyetemes életerő-energiát tud áramoltatni a kezelendő testrészre, vagy személyre.


A Reiki energia nem azonos a természetgyógyászok, vagy mások által adott/használt bioenergiával, hanem az Univerzum legmagasabb rendű, egyetemes (ISTENI) gyógyító energiáról van szó, amelynek közvetítésére, mások kezelésére, behangolások, ún. beavatások után válik képessé a beavatott személy.
Így tehát kliens soha nem a gyógyítótól vesz át energiát, hiszen az energia az Univerzumból jön. A gyógyító a reikit egy csatornán hívja le, és a kezelt személy ezen a tiszta csatornán keresztül jut az energiához.


A Reiki egy intelligens energia, mely oda jut el, arra a beteg helyre, ahol a legnagyobb szükség van rá. Csak élőlényekre használható: emberre, állatokra és növényekre.

A Reiki energia felerősíti a testben lévő életerő-energiát, mely aztán segít egyensúlyba hozni az anyagi és az éterikus testeket.


A gyógyításon, vagy az öngyógyításon kívül hatásos módszer a relaxációhoz, vagy a stressztől való megszabadulásához is.
Felerősíti, és egyensúlyba hozza a testben lévő életerő-energiát, gyorsítja a gyógyulási és a regenerálódási folyamatot.

Carysma
nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére