Ebben a böngészőben nem működik JavaScript! Ez megjelenési, esetleg működési zavarokat okozhat!
Cikkek/Boszorkányság, mágia/Szerelmi kötés - oldás

Szerelmi kötés - oldás

Vele, vagy nélküle?
Szerelmi kötésről/Szerelmi - karmikus oldásról

szerelmi kötés - oldás - ha nehezen tudod elengedni partneredet
- szerelmi kötés mindkét fél jelenlétével, akaratával és beleegyezésével
- amikor az égiek előtt meg szeretnék erősíteni szerelmüket

Ahhoz, hogy megtaláljon a szerelem, egyedül kell lenned. Ez nem csak fizikailag értendő, hanem lelkileg is le kell válnod a másikról.

Életünk társát nem véletlenül fogjuk ki, ill. választjuk ki.

A párkapcsolatainkat és a párválasztásainkat a szülői neveltetésen kívül az élettörténetünk, a személyes tapasztalataink (csalódások, stb.) is nagyban befolyásolják.

Gyakori, ha pl. valamelyik szülőnk alkoholista volt, alkoholista párt választunk magunknak.
Minél jobban menekülünk attól a helyzettől, hogy a párunk ne olyan legyen mint az apánk/anyánk – annál jobban kifogjuk, elénk sodorja az élet.

Ha az anyánkkal/apánkkal valamiből kifolyólag hadilábon állunk, akkor az ellenkező neműekkel párválasztásnál szinte törvényszerű, hogy nehézségeink lesznek.
Hiszen egy megoldatlan belső konfliktusról van szó. Ha pedig valami nincs megoldva ott legbelül, az rossz irányba kezd minket sodorni.

Így hát első sorban a szülőkkel való kapcsolatunkat ha fizikailag nem is lehetséges, vagy nem sikerül, akkor a lelkünkben – de helyre kell rakni.

Nem lehet letérni. Nem lehet egy feladat, vagy problémák elől elmenekülni, vagy a másikat hibáztatni, hanem meg kell oldani azt.
A másik hibáztatása nem vezet sehova, hanem a probléma valahol rólunk is szól, ezt soha ne felejtsük el, s talán meg is köszönhetnénk a párunknak, hogy szembesít vele.
Sajnos nehézségek esetén a düh, féltékenység, a sértettségünk és a haragunk eltorzítja a tisztánlátást, kicsúszik a talaj a lábunk alól.
És hiába szakítunk, hiába válunk el (ami legtöbb esetben megfutamodás), amíg nem oldjuk meg ezt a bennünk lévő belső konfliktust, addig jóformán egy folyamatos ismétlődésbe eshetünk és párválasztás-ügyileg csöbörből egyre nagyobb vödörbe estünk. Vagyis mindig ugyanolyan és hasonló pasikat, nőket fogunk ki, amilyeneket már a hátunk közepére sem kívánunk.

Ahhoz, hogy ne essünk ismétlődésekbe, ne a másikban akarjunk végrehajtani változásokat, hanem önmagunkkal kell kezdeni, hiszen a párunkkal való gondjaink legtöbbször önmagunkról is szólnak.

Addig míg mi magunk nem tudunk változni, ne is várjuk a megálmodott lovagot a fehér lovon, - addig míg én nem változom, nem tudok pozitív irányba haladni!
Elsősorban fel kell ismerni, miben kellene önmagunknak változnunk, hogy más viszonyulást, reakciókat, stb. érjünk el a párunk részéről is.

Mindez, amiről szó volt, lassú folyamat és kemény munka – nem lehet egyik napról a másikra elérni – de megéri!

Van, hogy tényleg nem menthető a kapcsolat, (néha csak egy időre kapunk "kölcsön" egy társat, addig, míg ő nem teljesíti a ránk kiszabott feladatát..! – vagy fordítva) esetleg ha rájövünk, hogy nem ez a párunk az életünk értelme, ahogy szokták mondani – viszont hiába tudjuk, hogy külön útra kellene lépnünk, vagy már szét is váltak útjaink, de vagy fizikai szinten-, vagy lelki szinten sem tudjuk elengedni a párunkat. Mintha valamilyen láthatatlan szálak fűznének össze, láthatatlan kötelékek..Nehéz a helyzet akkor is, ha netán a párunk már elhunyt és lelkileg képtelenek vagyunk elengedni őt.

Ilyen esetekben segíthet, legalább is erre való az oldás, hogy a szükséges elengedés könnyebbé váljon.

Természetesen sok-sok más oka is lehet annak, ha nehezen tudjuk elengedni a párunkat, többek között az ismeretlen élethelyzettől, a jövőtől való félelem, az önállóság hiánya, hiszen függőségről beszélünk, és aki függőségbe esik a másiktól, nagy valószínűséggel nem bízik önmagában, bizonytalan egyéniség…

Persze, ha újra a spirituális oldalát nézzük az oldásnak, az már másik lapra tartozik és keményen fekete mágia kategóriába tartozik, aki arra használja/kéri az oldást, hogy 1 meglévő párt, mert hogy kiszemelt valakit - szerelmi kötés (önző) céljából szétszakíttasson egymástól.
Sajnos manapság gyakori kérés az ilyen, sokan bele sem gondolnak abba, valójában ilyen kéréssel hány ember karmájába nyúlnának bele. Remélem az utolsó soraim sokak számára elgondolkodtatóak lesznek…

Ld. még a " Karmikus oldás " cikket is!

Carysma
nyitólap | oldaltérkép | linkcsere | linkajánló | a lap elejére