bak

Bak

XII.22.- I.20.

Lételeme a munka, az előléptetés, a kitüntetések, a rang és a hatalom.

Szaturnusz uralma alatt álló, ellentmondást nem tűrő Bak nagyon céltudatos, határozott személyiség. Alapvetően komoly ember és az emberek inkább a komolyságáért kapcsolódnak hozzá. Mindig előre törő, szinte csak az egzisztencia érdekli és addig úgysem nyugszik, míg nem lesz belőle vezető. Lételeme a munka, az előléptetés, a kitüntetések, a rang és a hatalom.

Bak (Kép: Pinterest)

Legnagyobb erényei a praktikusság, a tárgyilagosság, becsületesség, megvesztegethetetlenség, nagyon kötelességtudó, és az önuralma is példátlan.

Hivatásában mindent megtesz, ami tőle telik, a jogi pályán, a művészetekben, bárhol, ahol a játékszabályok betartásával a sikert lehet elérni.

Nehezen hozható ki a sodrából, viszont ha megsértődik, akkor nehezen engesztelődik ki, és nehezen megbocsátó típus.

Gyakran szorong, mert fél a szegénységtől, ezért nagyon takarékos, nem szórja a pénzét.

Érzései mélyek, de nehezen mutatja ki érzelmeit. Nehéz a közelébe férkőzni.

Szülőként magas elvárásokat támaszt a gyereke elé, a maximumot akarja kihozni belőle.

Szerelemben

Eleinte zárkózott, nehéz őt felolvasztani. Nem annyira az érzelmi fellángolás, mint a tudatosság kap hangsúlyt az érzelmi ügyeiben. Szerelmi együttlétben is nehezen oldódik fel, de már a találkát sem könnyű összehozni vele, mert számára első a munka és a kötelesség, és csak utána jöhet a „szórakozás”.

A szexnek egyébként is nagyon jónak kell lennie ahhoz, hogy egyáltalán a sok kötelessége és teendője mellett időt szakítson rá.

Általában később szerelmes, mint a férfiak többsége. Ritka az a példány, aki hamarabb nősülne, még mielőtt komoly eredményeket érne el a hivatásában.

Házasságban a praktikus élet beállítottság a jellemző, nem az a romantikus típus aki a párjával teliholdas éjszakán a tó partján áztatná a lábát, vagy lesné a hullócsillagokat.

Általában magas kort él meg, ami a hihetetlen kitartásának és túlélési képességeinek tudható be.

Írta, szerkesztette Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.