szolgáltatások

Spirituális tanácsot az tud adni, akinek van spirituális ismerete, tapasztalata, a tanácsot pedig az tudja elfogadni, aki nyitott a válaszára és hajlandóságot érez változtatni. Legjobb tudásom szerint igyekszem felfedni az utat az önismeret és a problémák megoldása felé, tanácsokkal ellátni, az útra viszont egyedül kell lépned mindazzal a tapasztalattal, amit megosztottam Veled.

Asztrológia

A sors hoz bizonyos élet szituációkat és lehetséges megoldásokat. Előrejelzést  ad abban, hogy például egy bizonyos időszak nehéz, vagy kedvező lesz valamelyik életterülettel kapcsolatosan. Mindenki életében jönnek olyan fordulópontok, események, amikor iránymutatásra, tanácsadásra van  szükség. Az élet során sokszor előfordul, hogy egyetlen döntéssel más irányba fordul az életünk és lelkileg összetörve mellékutcába, sőt zsákutcába kerülünk.

RÉSZLETEK

A radix horoszkópból meg lehet állapítani, hogy az egyén milyen tulajdonságokkal, tehetséggel és képességekkel született, milyen erőt hord magával, mik a jó és rossz vonásai, sorstendenciái.

Kifejezi és lehetőséget kínál megérteni saját hozzáállásunkat az élethez, de mutatja a korlátokat, akadályokat és a nehézségeket, amelyek életünk során kírésni fognak.

Rámutat arra, hogyan tudjuk lehetőségeinket, tehetségünket, tudásunkat és a bennünk lévő energiákat tudatosan használni.

Segít abban is, hogy megértsük nem csak az emberi kapcsolatokat, hanem saját magunkat.

Tanácsaimmal legjobb tudásom szerint segítem az emberek életvezetését. segítséget nyújtok párkapcsolataik megértésében, kezelésében, betegségek üzenetének megfejtésében és egyéb gondjai megoldásában.

Kártyajóslás

A Tarot-kártya ősi tudást őriz, eredete a mai napig bizonytalan. Egyik gyökere az ókori Egyiptomból, egy másik az ősi Indiából, de egyes források szerint az elsüllyedt  Atlantiszről öröklődött át. Annyi biztos, hogy XV. században bukkant fel az olasz és spanyol nemesi udvarokban A legrégibb pakli 1390-ből maradt ránk. Főleg a gazdagok és nemesek köreiben volt népszerű. 1100-1300 Keresztes lovagok által is elterjedt Európában. A hatóságok és a hivatalos egyházak a tarotban az ördög munkáját vélték felfedezni és sok helyen betiltották.

RÉSZLETEK

Tarot a mai kaotikus világban segít önmagunk megtalálásában, problémák, döntések megoldásában, megbízható vezetőként, útmutatóként válhat a hétköznapjainkban.

Betekintést nyújt a kozmikus összefüggésekbe és a mindennapi élethelyzetekbe.

Útmutatást ad a helyes döntéshez, önismeretre tanít, segít megoldani és felismerni a nehéz élethelyzeteket, tanácsot ad problémáinkra és ezen kívül kiváló eszköz a meditációhoz is.

Nem szabad azonban hagyni, hogy a kártya irányítson bennünket! Túl gyakori jóslás, vagy jósoltatás veszélyes is lehet, átveheti felettünk a hatalmat, függővé válhatunk és nem leszünk képesek önálló döntéseket hozni.

Mágia

Ha megmagyarázhatatlanul gyakori hangulatváltozás, szorongás, fáradtság, légszomj, félelemérzet vesz rajtad erőt, amikor életed több területen kisiklik az életed, sorozatos sikertelenségek, csapások érnek, semmi sem sikerül, esetleg nagyfokú egészségromlás következik be. Ha többször úgy érzed, mintha figyelnének, állnának mögötted, vagy ha a macska nem bír megmaradni a lakásban, valószínű, hogy átkot, rontást, vagy szerelmi kötést küldtek/kötöttek Rád.

RÉSZLETEK

A Mágus legfőbb erénye a lehetetlenbe vetett hit.

Nem létezik csak fehér, vagy csak fekete mágia. A mágia gondolataink teremtő erejét tanítja meg tudatosan használni és irányítani ahhoz, hogy céljainkat, vágyainkat meg tudjuk valósítani.

Visszatérő rémálmok, viselkedésünk hirtelen megváltozása, bizsergés érzés különböző testrészeken, különösen a gerincen – szintén figyelmeztető jelek, hogy feketemágus támadásról lehet szó, vagy nem kívánatos entitás tartózkodik a közelünkben.

Az ilyen “panaszok”, tünetek hátterében gyakran saját bizonytalanság, a jövőtől való félelem, depresszió, lelki trauma is állhat, vagy valóban rontás áldozatai is lehetünk.

Reiki

A Reiki japán szó, jelentése: az egyetemes életerő energiája.
A „Rei” – univerzális, a „Ki” – életerőt jelentik.
Valójában ősi tudomány. Dr. Mikao Usui fedezte fel XIX.-ig században, amikor elindult megkeresni a választ Krisztus és Buddha csodás gyógyításaira.

RÉSZLETEK

A Reiki kézrátétes gyógymód, mely erre az univerzális, egyetemes életerőre épül. Mindannyiunk rendelkezünk reiki energiával születésünk pillanata óta, de aki megkapja a reiki beavatást, azáltal magasabb rezgésszintre kerül a fizikai és éterikus teste, így innentől kezdve nagyobb mennyiségű egyetemes életerő-energiát tud áramoltatni a kezelendő testrészre, vagy személyre.

A Reiki energia nem azonos a természetgyógyászok, vagy mások által adott/használt bioenergiával, hanem az Univerzum legmagasabb rendű, egyetemes (ISTENI) gyógyító energiáról van szó, amelynek közvetítésére,  mások kezelésére, behangolások, ún. beavatások után válik képessé a beavatott személy, így tehát kliens soha nem a gyógyítótól vesz át energiát, hiszen az energia az Univerzumból jön. A gyógyító a reikit egy csatornán hívja le, és a kezelt személy ezen a tiszta csatornán keresztül jut az energiához.

A Reiki egy intelligens energia, mely oda jut el, arra a beteg helyre, ahol a legnagyobb szükség van rá. Csak élőlényekre használható: emberre, állatokra és növényekre.

A Reiki energia  felerősíti a testben lévő életerő-energiát, mely aztán segít egyensúlyba hozni  az anyagi és az éterikus testeket.

A gyógyításon, vagy az öngyógyításon kívül hatásos módszer a relaxációhoz, vagy a stressztől való megszabadulásához is. Felerősíti, és egyensúlyba hozza a testben lévő életerő-energiát, gyorsítja a gyógyulási és a regenerálódási folyamatot.

KAPCSOLAT

Vedd fel velem a kapcsolatot, ha úgy érzed ez az, amire szükséged van – de akkor is várom az üzeneted, ha még nem vagy teljesen biztos, esetleg kérdésed merült fel!