Gyertyajóslás

Gyertyajóslás

A gyertyaláng mágiája, értelmezése, gyertyajóslás

A gyertyák a fényt szimbolizálják. Nélkülözhetetlen tartozékai mágiás rituáléknál, sokszorosítják és irányítják az energiát, segítenek meggyorsítani a folyamatokat. Színek és illatok együttműködésével még jobban megnő az erejük. Ha bármilyen célból meggyújtunk egy gyertyát, kontaktusba lépünk a tudatalattinkkal. Gyertyalángból jósolhatunk másoknak, de saját kérdéseinkre is kaphatunk választ.

Végezhető egy, vagy három gyertyával

Előkészületek

A gyertya égetését, szertartást érdemes elsötétített, szélvédett, huzatmentes helyen végezni. Állítsunk 1, vagy 3 db tetszőleges egyforma, fehér színű gyertyát háromszög alakban az asztalra és gyújtsuk meg. Ha éppen valamilyen fontos kérdés foglalkoztat minket, lazuljunk el, ürítsük ki a gondolatainkat és meditáljunk el a kérdésünkön, vagy csak spontán figyeljük a gyertyák égési folyamatát.

Gyertyajóslás 1 gyertyával

Gyertyajóslás 1 gyertyával

Ha fényesen ég: IGEN a válasz, pozitív eredményt ígér

Ha lassú, pislákol, hunyorog: NEM a válasz, a dolgaink ügyeink vagy nem sikerülnek, vagy csak nagyon lassan, nehézkesen alakulnak majd.

Pattogó szikrák: óvatosságra intenek, vagy a helyiségben nem jó szándékú „látogató” (entitás – szellemlény) érkezett, illetve tartózkodik.

Ha fényesen égő gyertya váratlanul kialszik: komoly veszély fenyegetését jelzi, veszteségek előjele, gyakran tragikus események előjele.

Gyertyajóslás 3 gyertyával

Gyertyajóslás 3 gyertyával

Ha a három láng egyformán ég: azok a vágyaink, amelyekbe sok energiát fordítottunk, teljesülnek.

Ha az egyik gyertya fényesebben, tüzesebben fénylik a többihez képest: jó jel, mert küszöbön álló sikert, pozitív fordulatot, vagy választ ad. Kellemes fejlemények változtatják meg az életünket, melyek szerencsés kimenetelt eredményeznek, boldogsághoz vezethetnek, a döntéseink, cselekedeteink jól alakulnak.

Ha az egyik láng szikrát vet, serceg: általánosságban véve igen jó jel, de konkrét kérdés esetén kihasználhatnak bennünket, anyagi veszteségre számíthatunk, vagy agresszivitással is szembesülhetünk a közeljövőben.

Ha a lángok oldalirányúak: valamilyen változás előtt állunk, lehet az utazás is.

Ha csak az egyik láng mozog: valamilyen egyéni akciót jelez, de jelenthet magányos utat, társak nélkül megvalósított tervet.

Ha az egyik láng megmagyarázhatatlanul kialszik: elővigyázatosságra int, veszély jele, ellenállásba ütközhetünk, gondokkal terhes időszak következik, vagy valaki éppen bosszút forral ellenünk.

Ha valamelyik csigavonalú, vagy rezgő mozgást végez füsttel, vagy anélkül: nehézségek, akadályok várhatók, valaki keresztbetesz.

Ha az egyik láng körül fekete korom képződik: a közeljövőben el kell válnunk valamitől, vagy valakitől, ami, vagy aki számunkra fontos. Mindenesetre elengedés szükséges ahhoz, hogy új életet kezdjünk

Ha előre-hátra lebegnek a lángok: az életünk szerencsésebbre fordul, megtaláljuk a lelki harmóniát.

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.