Halak humorosan

Halak – humorosan

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert”

A Halakba eleve bele van kódolva, hogy hozzátartozhasson valakihez. Borzasztó nagy szeretetigénye van, az egész világhoz szeretne érzelmileg hozzátartozni. Jelmondata: „Egy mindenkiért, mindenki egyért”.

Nehéz helyzetben van, mert az összes jegy tulajdonságai keverednek benne és mindaz, ami már elmúlt. Jelképezi a halált és az örökkévalóságot.

Szeret sokat a múltban gondolkodni, a jelent átaludja, a jövő nem érdekli igazán.

Majd csak kiköt valahol.

A Halakat leginkább művészi galériában, kolostorban, vagy spirituális szeánszokon lehet megtalálni.

Szerelem

Általában mindig és reménytelenül szerelmes. A szerelembe is mint érzésbe is szerelemes. A templomban ő az, akik egy szent képbe is képes szerelmes lenni, közben várja az angyalokat és minden tündérmesét valóságnak él meg.

Amikor szerelmi csalódás éri, sírdogál egy darabig és közben olyan hatást kelt, mint egy partra vetett hal, aki halni készül. Nem kell rögtön a temetésére készülődnöd, bármennyire elhalóan viselkedik, mert úgy is szereti magát sajnáltatni. Hagyd, hogy kipanaszkodhassa és kisírhassa magát a válladon és bírd ki, hogy még pár napig sóhajtozzon az ágya szélén, aztán majd úgyis belemenekül egy másik álomvilágba.

Halak (Kép Pinterest)

Kétféle Halak típus létezik: az egyik – aki a árral és az eseményekkel sodródik, befolyásolhatósága miatt és mindegy neki, hol köt ki.

A másik: aki a víz felszínére törekszik.

Azért a törekvő típustól sem kell nagyon tartanod, hogy kifúr a vezetői székedből. Egyáltalán nem törekszik a hatalomra, vagy vezetői pozícióra.

A magasra törő Halakat leginkább olyan területeken, vagy közösségben lehet megtalálni, ahol az emberiségért tud tenni valamit és ahol érzi, hogy az embereknek szüksége van rá.

Mint főnök

Egyébként is annyira jóságos főnök lenne belőle, hogy a beosztottak egy pillanat alatt a fejére nőnének, mert mindenki helyett megcsinálna mindent. Sőt, egy Halak férfi képes a felesége, vagy akár a kolleganője helyett inkább gyesre menni, minthogy a vállára vegye mondjuk egy bank igazgatását, vagy parancsolgasson a beosztottainak.

Nemcsak a sima hétköznapokban, hanem még főnök létére sem tud kiállni a saját érdekeiért. De elég kényelmes is ahhoz, hogy bármiféle akadályokon és nehézségeken átküzdje magát.

Halak szimbólum (Kép Pinterest)

A Halak csendes, halk beszédű, visszafogott. Ha mondjuk egy társaságban megszólal, legtöbbször észre sem veszik suttogását, még akkor sem, ha kérdeznek tőle valamit. Egyszer csak azon kapja magát, hogy kérdeztek tőle valamit és magában beszél. Senki nem figyel rá. Az ajtón is legalább háromszor kell bekopognia, mire egyszer meghallják, vagy sejtik, hogy valaki bekopogott.

Még hivatalos helyre sem ront be ajtóstól a házba, amikor például megy reklamálni. Gyakran nem is emlékeznek rá, hogy ott járt és szegénynek legalább ötször kell nekifutnia egy ügynek, amit egy Kos mondjuk 10 perc alatt elintéz.

Néha annyira szerencsétlen és észrevehetetlen, hogy ha jelentkezik egy tömeges állás interjúra, ő lesz az, aki kimarad a listából és e miatt sor sem kerül a meghallgatásra.

Hiába sértegeted, vagy ijesztgeted, hogy jön a világ vége, legfeljebb ásít egyet, vagy értelmetlen arcot vág és átnéz rajtad lebilincselő vizes szemeivel.

Halak szimbólum (Kép: Pinterest)

Az utcán sem kell tartanod attól, hogy rálép a lábadra, vagy átgázol rajtad. Ez inkább a Kosokra jellemző, vagy a Nyilasokra, akik erre még tágas helyen is képesek.

Az utcán leginkább úgy ismered fel, hogy csak úgy „folyékonyan” és álmodozóan bágyadt szemekkel lebeg egy méterrel a járda felett, mint egy holdkóros.

Nehezen boldogul a „földön”, éppen ezért jól érzi magát és kiegyensúlyozottabb, amikor a két világ között megtalálja a helyét. Erre legjobb megoldás a művészet, okkultizmus, jóga…

Általában jó tehetséggel rendelkezik. Gyakran meg lehet őt találni a színpadon, művészek, írók, zeneszerzők között.

Vigyázz, nagyon jó a memóriája! De ha támadott a Merkúrja, vagy a Holdja, akkor képes a saját telefonszámát vagy a házszámát is elfelejteni.

Nagyon kifinomult antennáival minden rezzenést érzékel, miközben te azt hiszed, hogy nem is ezen a földön jár, hanem valahol a túlvilágon.

Halak a vízben (Kép:Pinterest)

Annak ellenére, hogy gyengének, állandóan szerencsétlennek és gyámoltalannak tűnik, nagyon erős tud lenni. Ez legjobban olyankor derül ki, amikor beteg, vagy elesett emberekkel van dolga.

Ő az első, akinek a segítségére lehet számítani betegség esetén, vagy akár más problémával küszködsz.

Nem találsz jobb hallgatóságot és megértő lelket a Halaknál.

Mondjuk az összehányt lepedődet egy Szűz hamarabb ki fogja mosni, mint a Halak. Ő inkább leül melléd, meghallgatja az összes lelki bánatodat, miközben fogja a kezed és veled együtt fog sírni. A Szüzeken kívül a Halak között van a legtöbb és a legjobb ápoló, gondoskodó és gyógyító.

Nagyon együtt érző, önfeláldozó, segítő- és szolgálatkész és a végsőkig kitart melletted! Ezek a fantasztikus ritka emberi tulajdonságai sajnos gyakran nagy hátránnyal járnak, mert jólelkűségével és önfeláldozó segítőkészségével a számító emberek visszaélnek. Így az áldozatkész Halak gyakran áldozattá válik és újra csalódottan tovább sodródik amerre az ár viszi és azon siránkozik, mennyire kiszolgáltatott és milyen rosszul bánnak vele. Ettől borzasztóan magányosnak tudja magát érezni még egy nagy tömegben is. Aztán újra belemenekül egy másik álomvilágba és amikor időnként megébred és rádöbben a nyers valóságra, a bánatát az alkoholba fojtja. A nők a mértéktelen evészettel kompenzálják bánatukat, vagy a cukrászdákban keresnek lelki vigaszt.

Annyira érzékeny, hogy még egy fantasztikus film láttán, ahol agyoncsapnak egy legyet, is elkezd zokogni.

Halak nőnek legjobban védettségre, gondoskodásra és önzetlen szeretetre van szüksége.

Neptun (Kép: Pinterest)

A ködös Neptun hatása alatt tébolygó Halak nehezen boldogulnak ebben a racionális, anyagias és erőszakos világban. Nehezen tudja elválasztani a lényeget és a valóságot az illúzióktól.

Éppen ezért fontos, hogy erős támasza legyen, és olyan társat találjon, aki nemcsak észreveszi az ő jó tulajdonságait, hanem akire felnézhet és fogja a kezét, nehogy elszálljon, vagy mások „rossz útra” térítsék.

Mindezek tudatában, ha úgy döntöttél, hogy Halakra van szükséged, akkor egy járó-kelő beszélő álomhoz mentél hozzá és garantált, hogy romantikából sem lesz hiányod.

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.