Halak jegy

Halak

II.19.-III.20.

Uralkodó bolygója: Jupiter, Neptun

A Halak csillagzat alatt született ember a feltétel nélküli szeretet, az odaadás, az önfeláldozás jelképe. Szolgálatra született. Csendes, halkbeszédű, visszafogott.

Mindennel eggyé akar válni, a hétköznapi életben nehezen boldogul, könnyen kerül mások hatása, befolyása alá, ezért gyakran kihasználják.

Szeret sokat a múltban gondolkodni, a jelent átaludja, a jövő nem érdekli igazán.

Majd csak kiköt valahol.

Azért született, hogy másoknak segítsen. Nagy önfeláldozásokra képes. A racionális világban nehezen boldogul, a nehéz döntések elől hajlamos megfutamodni. A megoldatlan problémáit alkohollal, kábítószerrel kompenzálja.

Halak szimbólum (Kép: Pinterest)

Kétféle Halak típus létezik

Az egyik, aki az árral és az eseményekkel sodródik, befolyásolhatósága miatt, és mindegy neki, hol köt ki, a másik, aki a víz felszínére törekszik.

Azért a törekvő típustól sem kell nagyon tartanod, hogy kifúr a vezetői székedből. Egyáltalán nem törekszik a hatalomra, vagy vezetői pozícióra.

A magasra törő Halakat úgy igazán leginkább olyan területeken, vagy közösségben lehet megtalálni, ahol az emberiségért tud tenni valamit és ahol érzi, hogy az embereknek szüksége van rá.

Halak (Kép: Pinterest)

A Halakat leginkább művészi galériában, kolostorban, vagy spirituális szeánszokon lehet megtalálni.

Az utcán leginkább úgy ismered fel, hogy csak úgy „folyékonyan” és álmodozóan bágyadt szemekkel lebeg egy méterrel a járda felett, mint egy holdkóros.

Vigyázz, nagyon jó a memóriája! De ha támadott a Merkúrja, vagy a Holdja, akkor képes a saját telefonszámát vagy a házszámát is elfelejteni.

Nagyon kifinomult antennáival minden rezzenést érzékel, miközben te azt hiszed, hogy nem is ezen a földön jár, hanem valahol a túlvilágon.

Szereti sajnáltatni magát, önkínzó, mártír. Gyakran azon kaphatod rajta, hogy még a falnak is panaszkodik, vagy ha az ágyában sóhajtozik, az valószínűleg inkább a szenvedéstől, önsajnálattól van és nem „attól” – amire gondoltál.

Annak ellenére, hogy gyengének, állandóan szerencsétlennek és gyámoltalannak tűnik, nagyon erős tud lenni. Ez legjobban olyankor derül ki, amikor beteg, vagy elesett emberekkel van dolga. Ő az első, akinek a segítségére lehet számítani betegség esetén, vagy akár más problémával küszködsz.

A Halak nő gyengéd, odaadó, gondoskodó, nőies, védettségre, gondoskodásra, önzetlen szeretetre van szüksége.

A férfi Halak vagy gyengéd, vagy nyámnyila, túlontúl érzelmes, könnyen elsírja magát, könnyen megsértődik.

Halak mint főnök

Toleráns, ő maga a szent jóság, felőle mindenki azt csinál, amit akar, de semmi gond, majd ő megcsinálja mindenki helyett a feladatot. Panaszkodik, siránkozik az alattvalóinak, megértést vár tőlük. Nemcsak a sima hétköznapokban, hanem még főnök létére sem tud kiállni a saját, vagy a cég érdekeiért. De elég kényelmes is ahhoz, hogy bármiféle akadályokon és nehézségeken átküzdje magát.

Mint beosztott

Alkalmazkodó, álmodozó, tűrőképes, de lelkileg könnyen kibillen, nem lehet nagy terheket a vállára rakni.

Szerelem

Általában mindig és reménytelenül szerelmes. A szerelembe is – mint érzésbe is szerelemes. A templomban ő az, akik egy szent képbe is képes szerelmes lenni, közben várja az angyalokat és minden tündérmesét valóságnak él meg.

Halak (Kép: Pinterest)

Amikor szerelmi csalódás éri, sírdogál egy darabig és közben olyan hatást kelt, mint egy partra vetett hal, aki halni készül. Nem kell rögtön a temetésére készülődnöd, bármennyire elhalóan viselkedik, mert úgy is szereti magát sajnáltatni. Hagyd, hogy kipanaszkodhassa és kisírhassa magát a válladon és bírd ki, hogy még pár napig sóhajtozzon az ágya szélén, aztán majd úgyis belemenekül egy másik álomvilágba.

Mint szülő

Azért nem jó, mert szeretetével megfojtja a gyerekét és annyira óvó, védő, hogy ezzel nem tudja életre nevelni a gyereket.

Testrésze:

Lábfej, boka, lábujjak

Írta, szerkesztette: Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.