ikrek humorosan

Ikrek humorosan

„A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem kíváncsiskodnának olyan sokat”

Az Ikrek jegy szülöttei nagyon kíváncsiak és szeretnek új dolgokat felfedezni, megismerni. Nőzni sem szoktak, csak kíváncsiságból ismerkednek.

Nagyon társasági lények, könnyen meglehet, hogy „rokon lélek” érzésed támad mellette.

Ikrek – humorosan

Nem árt, ha már az első találkozásnál nem meséled el az egész élettörténetedet, mert második alkalommal már unatkozni fog, harmadszorra már nem is biztos, hogy eljön. Ha mindent kifecsegsz egyszerre, a következő randin lehet, hogy egyedül találod magad.

Tedd mindig kíváncsivá, legyél egy kicsit titokzatos, ezzel felkelted érdeklődését.

Többnyire inkább hagyd őt beszélni. Szereti, ha van hallgatósága.

Legjobban úgy tudsz hozzá alkalmazkodni, ha hétfőn elküldöd újságért és csütörtöknél hamarabb nem várod vissza. Soha ne várd el, hogy előre megbeszéljétek a randit, ne akaszkodj a nyakába. Hagyd menni, ha menni akar, akkor biztosan visszajön (amikor akar).

Ne lepődj meg, ha szex közben szól a rádió, az egyik kezében a tv távirányítóval kapcsolgatja a csatornákat, a másikban a mobiltelefonját szorongatja, mert a napi hírekről, vagy egy fontos beszélgetésről még ilyenkor sem akar lemaradni, miközben téged gyömöszöl. Az is szinte biztos, hogy a karóráját még ilyenkor sem veszi le és amikor „végzett” az lesz az első, hogy megnézi, hány óra van és gyorsan elszalad, mert eszébe jut, hogy aznapra még van egy-két találkozója, ahonnan már természetesen késésben van.

Ha már kellőképpen kiképezted magad és felkészültél a kiszámíthatatlanságára, van esélyed, hogy a kapcsolatotok kibírja.

Százféleképpen tud szerelmet vallani. De légy észnél, ne dőlj be minden meséjének, mert csak a szavai hatását gyakorolja rajtad. Annyira tud udvarolni, hogy közben majdnem elájulsz a boldogságtól. Úgy udvarol, ahogyan erre szinte más nem is képes, de könnyen előfordulhat, hogy másnap lemondja a randit, vagy egyszerűen elfelejt eljönni és egy hét múlva úgy bukkan fel, mintha semmi sem történt volna. Időközben téged minden bizonnyal már mindenféle gondolat és kétség gyötört, – most csak viccelt, vagy nem vesz komolyan, már nem szeret? Nincs értelme gyötrődni, de kérdezősködni sem, úgy sem kapsz elfogadható, értelmes választ. Mindent ki tud ügyesen és hihetően magyarázni.

Szinte soha sem tudod magad hova tenni mellette. Egyszer megfejthetetlen, kiszámíthatatlan, néha olyan, mintha hátat fordított volna, másnap meg annyira természetes, barátságos és nyílt, hogy egyszerűen eláll a lélegzeted.

A titok abban rejlik, hogy ne kerülj túlságosan testközelbe, ne dramatizáld túl a dolgokat és a vágyaidat sem vidd túlzásba.

Ha ezt is sikerül leküzdened, elképzelhető, hogy egy hét múlva egy társaságban, vagy könyvtárban találod magad vele és újra úgy fog viselkedni, mintha misem történt volna és újra hipnotikus állapotban fogod isteníteni, mennyire sokoldalú, értelmes és játékos.

Aztán egyszer csak hirtelen – mint égből a villámcsapás, megkéri a kezedet. Persze, az előző kellemetlenségeket azonnal elfelejted és azonnal igennel válaszolsz, még mielőtt meggondolná magát. Máris eljegyezted magad egy kiszámíthatatlan és megfejthetetlen rejtéllyel. És minden kezdődik elölről. Miközben a kiszemelt és várva várt jegyesed elment jegygyűrűket vásárolni, máris gyötör az ismerős kérdés, vajon hány nap, vagy hét múlva jelenik meg újra egy megmagyarázhatatlan magyarázattal, hogy megmagyarázza, mi minden jött neki közbe.

Ha netán romantikus típus vagy és még a harmóniát is keresed, nem kis veszély fenyeget. Számíthatsz rá, hogy holnap más lesz mint ma, ráadásul a tegnapra nem is fog válaszolni, vagy emlékezni.

Valamilyen módon biztosan meg fognak változni a nyugodt hétköznapjaid, mellette elbúcsúzhatsz a szürke hétköznapoktól.

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.