nyilas humorosan

Nyilas humorosan

„Ha alacsony célokkal is megelégszel, az igazság útjáról letérsz”

Nyitott, őszinte és (néha nagyon) kommunikatív.

Szereti a természetet, az utazást és az állatokat, ezért örömet tudsz neki szerezni, ha egy kirándulásra, túrára hívod, vagy az állatkertbe. De például a barlangot ne vedd terveidbe, mert a zárt helyektől rosszul van. Térre és levegőre van szüksége, ahol élvezheti a szabadságot.

De ha van legalább egy kutyád, vagy lovad, akkor már sokkal több esélyed van, hogy közelébe férkőzz.

Mindig legyél őszinte, eredeti és természetes, nem bírja a képmutatást. Jó humorérzékeddel már le tudod venni a lábáról.

Drága ajándékokkal, vagy luxus étteremmel nem biztos, hogy el fogod őt csábítani, nem a dolgok értékére fekteti a hangsúlyt.

Nyilas nő (kép: Pinterest)

Peched van, ha véletlenül Ikrek jegyében születtél főleg abban az esetben, ha a kedves Nyilas kiszemeltednek még a Merkúrja is a Nyilasban áll. Ebben az esetben nemcsak az esze, hanem a nyelve is magas fordulatokon pörög. Az nem kétség, hogy egész nap reggeltől estig rengeteg információhoz fogsz jutni, de megszólalni mellette felér egy igazi művészettel. Egész nap be nem áll a szája. Nem kis erőfeszítésedbe fog kerülni, hogy kilesd azt a ritka pillanatot, amikor 1-1 mondata között levegőt vesz, hátha szóhoz juthatsz egy kicsit. De addigra valószínűleg úgy is elfelejted, mit akartál mondani 2 órával ezelőtt. Az agysejtjeidet is jól meg fogja mozgatni, mert nem kis dolog több szálon követni történeteit. Belekezd egy történetbe, ami mondjuk véletlenül téged is érdekel, de közben legalább 6 szálon futtatja gondolataid, különböző és teljesen össze nem függő témákkal és történetekkel, mire szerencsés esetben estére vissza tér az eredeti témához. Közben ne is álmodozz arról, hogy a többi 6 szálon futó történeteit is be fogja fejezni, mire a lényegre visszatér.

Kép: Pinterest

Mondanivalójának kb. egy negyedét érdemes komolyan venni, vagy elhinni, főleg ha gyárilag támadott a Merkúrja. Így nem éled bele magad nagy reményekbe, tervekbe és csalódni sem fogsz nagyot.

Általában nem hazudós, csak nagyokat szeret mondani, bolhából elefántot csinál. Azért is beszél sokat, hogy gyönyörködhessen a saját hangjában. A nagy szavak mögött gyakran kevés az igazi tartalom. Könnyen és gyorsan belelkesedik, óriási tervekkel, ötletekkel jön elő.

Nyilas humoros kedvében (Kép: Pinterest)

Az ötletei és az óriási lelkesedése gyakran csak az ötlet szintjén maradnak, mert abban a pillanatban, amikor a gyakorlatban kiderül hogy közben ezt-azt el is kell intézni vagy utánajárni, netán még más apró részletekkel is kell szöszmötölni, inkább kitalál egy újabb nagyszerű ötletet. Ő csak a végcélt látja, az apróságokat neked kell elintézned, mert a közbeeső dolgokat ilyenkor nem látja át, eszébe sem jutnak.

Így ha pl. arról lenne szó, hogy összeházasodtok és olyan ötletekkel jön eléd nyolcféleképpen, hogy a hegyekben fogtok nagy boldogságban lakni friss levegőn egy tágas, kényelmes tetőteres házban, egy lóistállóval a kert hátsó részén, sokat fogtok túrázni, miközben a kutyáitokat is viszitek magatokkal, stb., vedd nagy tartalékkal, ha nem akarsz csalódni.

A nehézségek már ott kezdődnek, hogy az esküvői meghívókat, a vendéglistát, a vacsorához szükséges fűszerektől kezdve az utolsó kiskanálig mindent neked kell intézned, ha szeretnéd magad oltár előtt látni. És a magashegyi levegős, tágas ház helyett (kutyástól, macskástól, beleértve a lovakat is) örülhetsz, ha meg tudtok húzódni egy 10 emeletes panel ház legfelső emeletén másfélszobás lakásban. A friss hegyi levegő helyett kinyitva az ablakot szívhatod az autók kipufogó füstjét, és még annak is örülhetsz, ha a túra helyett a napi mozgásodat kielégíti a lépcsőkön való mászkálás, amikor elromlik a lift. A lovakról ebben a helyzetben szinte biztos, hogy lemondhattok, de az is szinte biztos, hogy helyettük megalapozhatod a csárdás alapfokú lépéseit, miközben a csótányokat taposod. Talán a kutya tartás az, ami még megvalósítható a nagy tervekből. Ne keseredj el, nem hazudott a Nyilas és nem is akart becsapni, amikor mindezt ígérte, csak ötletei során nem jutott eszébe minden reális részlet.

Ami a szívén, az a száján. Annyira őszinte, mint egy öt éves gyerek. Gyakran előfordul, hogy mondjuk egy társaságban hangosan megdicsér, hogy még mindig milyen csinos, elbűvölő szexis és fiatalos vagy 48 éves korod ellenére és milyen előnyös az az apró mintás fekete ruha rajtad, legalább slankítja az alakodat és az úszógumid sem látszik annyira, amit felszedtél azóta, amióta nem találkoztatok. Közben észre sem veszi, hogy teljesen lerombolta a lelkivilágodat és azt sem, hogy az első szavaitól fülig kitágult mosolyod hirtelen a padló alá süllyedt.

Carysma, 2023.12.03.

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.