Oroszlán Kép: Pinterest

Oroszlán jegy humorosan

Az egoista egy rossz ízlésű ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint én” (Ambose Bierce)

Nagyon szeret központba lenni és szerepelni. Öntudatos, erős az egója.

Elsősorban add tudtára, hogy rendkívül felkeltette az érdeklődésedet. Éreztesd vele, hogy ő az egyetlen és a legjobb, a legimádnivalóbb, és hogy büszke vagy arra, hogy egyáltalán megjelenhetsz társaságában és hajlandó mutatkozni veled. Nagyon szereti a hízelgést és nagyon nagyvonalú tud lenni. Utálja a spórolást. Nagy előszeretettel a legdrágább dolgokra költi a pénzét. Ha az utolsó zsebpénzéből is meghívna valahová, a maradék utolsó 1-2 ezresét nagyvonalúan odaadja a pincérnek már csak azért is, hogy lásd, milyen úriemberrel van dolgod.

Ellenkező esetben, ha te udvarolnál egy Oroszlánnak, akkor első osztályú étterembe, vagy válogatott, előkelő partira hívd meg. Ne feledd bemutatni barátaidnak és adj neki lehetőséget, hogy minél többet beszélhessen saját magáról és sikereiről.

Oroszlán jegy humorosan (Kép: Pinterest)

Nagyon fontos számára a megjelenés – nemcsak magára ad (márkás cuccokban szeret villogni), de a párjától is elvárja, hogy ne járkáljon mellette olcsó bolhapiacon vásárolt pólóban, vagy szakadt, rendezetlen ruhában még otthon sem.

Ha nincs jó márkájú autód, jobb, ha feladod. Talán még az kisegít a bajból, ha legalább jó márkájú taxival mész érte.

Ha egy Oroszlánt látnál kiszállni egy Trabantból, akkor az csak egy ritka példány lehet. Már mint az Oroszlán.

Nyáron a strandon, vagy uszodában legjobban arról ismered fel, ha elsőre szemügyre veszed a tűző napon sütkérező embereket, vagy azokat, akik még a szaunában is márkás napszemüveget viselnek. Leszűkítve a keresést az a tuti Oroszlán, aki egy szál fürdőnadrágban félmeztelenül büszkén csillogtatja a vastag arany nyakláncát a nyakában, vagy az arany karkötőjét a csuklóján.

Ha egy társaságban, vagy házibuliban arra leszel figyelmes, hogy valaki a kör közepén feltűnően produkálja magát és mindenki csak rá figyel és isteníti őt, az is csak egy Oroszlán lehet.

Csoportos fényképeken biztosan valahol középen találod, színházban, moziban az első sorban.

Szó szerint képes belehalni abba, ha nem érzi, hogy csodálják és istenítik őt, vagy ha valamilyen módon nem szerepelhet.

Ha felnézel rá mint a teremtés koronájára, a tenyerén fog hordozni.

Soha nem szabad elfelejteni, hogy nagy a szíve és a lelke.

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.