pexels-photo-7189444

Quija tábla

Számos módszer alakult ki arra, hogy kapcsolatba tudjunk lépni a szellemvilággal. Fizikai és asztrális síkra idézhetünk szellemet. Ehhez azonban szükség van valamilyen eszközre. Az egyik ilyen eszköz, amely megkönnyíti a szellemvilággal való kommunikációt, a Quija tábla. De ilyen pl. a fekete tükör, vagy a kristálygömb is, amelyek láthatóvá is teszik az entitást, de az idézéshez a legismertebb módszerek még az asztaltáncoltatás, 3 lábú szék, inga..

Néhány fontos tudnivaló, szabály:

Az idézés előtt szükséges speciális védelem, a végén meg kell köszönni, hogy eljött és kommunikált velünk és meg kell kérni, hogy távozzon békével oda, ahonnan jött!

Folyamatosan és mindig tisztelettudónak kell lenni!

Egyedül semmiképp nem ajánlatos használni a Quija táblát, de 3, 7, vagy 9 ember sem szerencsés ha összeül, mivel ezek mágikus számok és a negatív erőket, lényeket, szellemeket is bevonzhatják.

Ha a planchette a tábla 4 sarkához megy, valószínűleg gonosz szellemmel van dolgod, de akkor is, ha a gyertya különösebb ok nélkül szikrázik, vagy kialszik.

Fontos a nyugodt, kiegyensúlyozott lelki állapot! Sosem használd, amikor kialvatlan, gyenge, vagy beteg vagy, esetleg alkoholt, drogot fogyasztottál, mert akkor könnyebben megszállnak a szellemek.

Ha nem használod a táblát, a planchette-t soha ne hagyd a táblán, mert megszállhatják gonosz szellemek.

Ha 1 tiszta ezüst érmét helyezel a táblára, a gonosz szellemek nem tudnak visszatérni.

Csak indokolt esetben idézzünk és lehetőleg legalább 1 „szakember” segítségével!, aki baj esetén tudja kezelni és uralni a helyzetet!!

A nemrég elhunytakkal szintén csak indokolt esetben, de leghamarabb fél év múlva ajánlatos csak felvenni a kapcsolatot!

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.