Illustration with a cancer astrological sign girl

Rák humorosan

„Szobám sarkaiban szellemek tanyáznak, gúnyos kaján kedvvel halkan kacarásznak. Dermesztő homályban mozdulatlan ülök, majd egy titkos ajtón hozzád menekülök” (Angela Sommer-Bodenburg)

Nagyon érzékeny és fogékony. Ha nem akarod, hogy megváltozzon rólad a véleménye, akkor az ismerkedésnél ne vesd be az általános taktikákat.

Mivel szeret másokon segíteni, kérj tőle valamilyen tanácsot, vagy tereld a beszélgetést szociális területre. Jó néven veszi, ha érdeklődsz a családja után.

Viszont ha órákon keresztül mutogatja a családi albumát és közben családi történeteket mesél azokról, akiket soha nem is ismertél, ne mutasd ki, hogy untat. Szüksége van megértésre, gyengédségre, kényelemre és harmóniára. Lakása általában tele van párnákkal és macskákkal. De minimum egy macskát tart.

Rák jegy humorosan

Ne várd, hogy lelki világát azonnal feltárja előtted. Később, amikor majd igazán megnyílik és rád zúdítja folyamatosan lelki problémáit megfűszerezve az éppen aktuális hangulatával, úgy is eleged lesz belőle és vissza fogod emlegetni a régi szép időket, amikor még zárkózottabb volt.

Néha évekig is eltart mire szerelmes lesz, mert fél, nehogy megégesse magát. Ha netán már csalódott is az életében, akkor pláne. Egy szakítás nála évekig sérülést okoz, míg más 1-2 hét alatt összeszedi magát. Amúgy sem felel meg neki bárki, magasak a követelményei. Amikor már megsejti, hogy van esélye nálad és hogy megszerzett, óvatossága egyik napról a másikra kitartássá válik és elszántan fog udvarolni. Innentől kezdve akár a lábtörlődön is képes éjszakázni, már nehezen szabadulsz ki ollói fogságából.

Még akkor sem kell tartanod attól, hogy hátsó szándékai lennének, amikor meg akarja mutatni a családi fotóalbumát, vagy a lepkegyűjteményét.

Az anyukáját és a kényelmes biztonságos otthonát nem fogja könnyen elhagyni.

Imádkozz és tegyél meg mindent azért, hogy jól kijöjj az édesanyjával. Tanuld el, vagy kérd el a kedvenc süti receptjét, így már biztosan legalább egy jó pontot szereztél nála.

Ha eljuttok odáig és meghív vacsorára, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja.

Ha igazán meg szeretnéd hódítani és eleged van a bújócskákból, hass az érzelmeire, célozd meg a szívét, gyomrát. Vess be mindent, ami romantikus – virág, zene, édes szavak, kényeztetés, gyertyafényes vacsora egy tónál. Oda lesz érted, ha meleg, habos fürdővízzel várod és ha a kádat körberakod égő mécsesekkel.

Ha netán eltűnne, ne ijedj meg (vagy ne örülj) idő előtt, mert valahol a víz közelében megtalálhatod. Leggyakoribb útvonala a lakásban a vízcsap – Wc és a fürdőszoba között szokott lenni, vagy a legközelebbi tónál álmodozik. De ha mégsem találnád, akkor még a hálószoba is szóba jöhet, ahol duzzog, vagy könnyeivel áztatja a párnákat.

Állandóan ugráld körül, rendszeresen etesd, esténként fektesd le – ezeket imádja, de nem biztos, hogy elismeri.

Ha 1-2 randid nem jön össze vele, arról csakis az időjárás tehet. Kiszámíthatatlanságát könnyen ki tudod számítani, ha előtte felhívod a meteorológiai tudakozót és bebizonyosodsz róla, hogy a tervezett randi idején egész nap sütni fog a nap és nem fog beborulni. Főleg áprilisban, amikor óránként változik az időjárás, szinte lehetetlen, hogy összejöjjön felhőtlenül bármilyen előre megbeszélt programotok. Még a telihold ideje is meglehetősen kockázatos.

Amikor majd egyszer arra ébredsz, hogy be akar mutatni az anyukájának, boldogan készítheted az esküvői meghívókat. Megszereztél egy hangulatos, szeszélyes társat ezer titkos álommal, akinél vigyáznod kell arra, nehogy véletlenül kidobd a régi családi fényképeit, vagy bélyeggyűjteményét és ne lépj rá a kis kedvenc macskájára.

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.