skorpi színes

Skorpió humorosan

„Nemcsak mások, hanem önmagunk számára is rejtélyesnek kell maradnunk” (Kierkegaard)

„Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket”

A legtitokzatosabb és legvonzóbb jegy az összes közül. Hihetetlen kisugárzása és hipnotikus tekintete van. Még ha esetleg nem is jóképű, akkor is olyan a vonzereje, mint egy mágnesé. Nehéz is őt megszerezni.

Egy Skorpió alapvetően nagyon komoly és az életet is komolyan veszi. De őt is komolyan kell venni, mellette nincs mellébeszélés! Soha ne hazudj neki! Úgy is rögtön észreveszi, ha valami nem stimmel, miközben te nem veszed észre, hogy ő észrevette. Ha csak egyszer meg mered próbálni, soha többé nincs visszaút.

Született okkultista, nagyon erős az intuíciója és mindenhez nagyon jó orra van.

Nagyon fontos, hogy mindig tisztelve érezze magát.

Szerelem

Akármilyen hihetetlen, a Skorpiók romantikusak.

Ha meg szeretnéd őt szerezni, mindig hallgasd meg nagy érdeklődéssel. Az is nagyon imponál neki, ha csodálod képességeit. De vigyázz, mert ha nem vagy igazán őszinte, azt is rögtön átlátja. És ami még fontos, soha ne ellenkezz vele!

Ha viszont önmagától megdicsér, azt nagyon becsüld meg, mert olyankor komolyan gondolja és ezt nem fogja gyakran tenni.

Kérj tőle tanácsot, mert mindig jól látja a dolgokat, ráadásul nagyon értékeli, ha neked számít a véleménye. De mondjuk az új ruhádról, vagy a frizurádról, azért jól gondold meg mielőtt kikérnéd a véleményét, főleg ha nem vagy eléggé felkészülve a válaszra, mert a kegyetlen igazságot fogod hallani. Megkérdezted? Válaszolt!

Mint egy profi mágus

A lelke mélyén nagyon hűséges, így ha véletlenül azon kapod rajta, hogy a szemét más nőszemélyeken legelteti, nyugodt lehetsz, mert csak a hipnotikus képességeit gyakorolja rajtuk. Igaz, nagyon sok nő számára vonzó tud lenni, de ne felejtsd, hogy nincs egy másik olyan jegy, aki annyira erős és ellen tud állni a flörtölésnek és kísértésnek, ha nem akar, mint egy Skorpió.

Akkor is örökre lemondhatsz róla, ha megpróbálod őt irányítani.

Skorpió hálójában

Nagyon intelligens. Szenvedélyességével, magnetikus kisugárzásával, hipnotikus tekintetével és eszével annyira levesz a lábadról és elvarázsol, mint egy profi mágus.

Nagyon érdekes megfigyelni, hogyan viseli a nehéz sorshelyzeteket. Míg más mérgelődik, összeomlik, vagy belehal, a Skorpió nem hátrál meg, sőt homlokegyenest szembeszáll a helyzettel. Nem sajnáltatja magát és nem is pazarolja az energiáit irigységre. Legnagyobb problémák esetén mozdulatlan arckifejezéssel a legerősebb tud maradni, miközben mások hullanak körülötte.

Egyáltalán nem bosszúálló, mint ahogy azt sokan hiszik, de csak addig vagy biztonságban, míg meg nem sérted. És nehogy azt hidd, hogy megúsztad, amikor megkönnyebbülten azt látod, hogy nem látod rajta, hogy megbántottad. Soha nem fog azonnal veszekedni, vagy pofonnal reagálni. Sem a keze, sem a szája nem jár el olyan könnyen. Elég, ha meg sem szólal – az is jobban fog fájni, mint egy pofon, ebben biztos lehetsz. Szépen csendben elraktározza sérelmeit és majd akkor, amikor te már rég elfelejtetted az esetet, eszedbe fog jutni, hogy mikor mivel bántottad meg, mert mondjuk olyan 6 év múlva megfelelő pillanatban visszavág olyan csípős megjegyzéssel, hogy belehalsz. A Skorpiókkal vagy csak őszintén és tisztességesen bánj és viselkedj, vagy inkább kerüld őket, ahogy csak tudod. Náluk sem középút, sem visszaút nem létezik. Ezt sosem felejtsd el!

Mindörökké szerelem, sem veled, sem nélküled

Amúgy a leghűségesebb barátokat köztük találod, mindig lehet rájuk számítani, senkit nem hagynak cserben.

Szinte kérdezés nélkül képes kifaggatni és megtudni a legrejtélyesebb, legféltettebb titkaidat. Elég, ha csak szótlanul rád néz hipnotikus szemeivel, minden titkodat kitálalsz neki anélkül, hogy észrevennéd.

Ő viszont mindig egy örök titok és megfejthetetlen rejtvény marad számodra, nem adja ki magát. Nincs az a kényszerpad, hogy ki tudd vallatni, ha ő nem akarja. Még 20 év múlva is rádöbbensz arra, hogy egy megfejthetetlen rejtéllyel élsz. Arra nagyon tud vigyázni, hogy senki sem ismerje ki, még akkor is, ha veled élte le az életét.

Ne lepődj meg azon sem, ha mondjuk éjszaka bandukolsz valahonnan hazafelé és szembe veled egy napszemüveges alak közeledik. Semmi ok aggodalomra, nem egy maffiozóval, hanem egy Skorpióval futottál össze, aki még ilyenkor sem engedi meg magának, hogy a tekintete bármit is eláruljon róla. Elvétve előfordulhat, hogy Oroszlán is lehet, akivel összefutottál, de ő nem titkolózási szándékból visel az éjszaka közepén napszemüveget, hanem épp ellenkezőleg, – feltűnési okokból, mert valószínűleg aznap vett valami baromi drága márkás napszemüveget és nehezen viselné, ha erről az eseményről bárki is lemaradhatna.

Carysma, 2023.10.28.

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.