3 lábú asztalka

Szellemkommunikáció

Szeánsz – kommunikáció a szellemvilággal 3 lábú szék segítségével (Kép: Carysma)

Régi vágyam volt, hogy tudjak segíteni és közvetíteni az eltávozott lelkek és az itt, vagyis fizikai síkon maradt emberek között. Ez a vágyam nagy örömömre teljesült.

Vannak médiumok, akik eleve ezekkel a képességekkel, vagy erre a feladatra születtek, nekem később jött el ez az idő, amikor ez a vágyam teljesült és rátaláltam erre az útra és eszközre ami által kapcsolatba tudok lépni az entitásokkal, az elhalt lelkekkel a 3 lábú asztalka segítségével.

Nagyon nemes képességnek és cselekedetnek tartom ezt a fajta kommunikációt főleg azért, mert mindkét fél számára lelki megnyugvást és békességet tudok ezáltal biztosítani és közvetíteni. Ugyanis sokan úgy távoznak közülünk úgy, hogy maradnak lezáratlan kérdések.

Mindenek előtt ki szeretném hangsúlyozni laikus emberek számára, hogy az idézés, ill. a szellemvilággal való kapcsolatba lépés soha nem lehet biztonságos, főleg mert nem szabad bízni és hinni abban, hogy képesek vagyunk irányítani a szellemvilágot, ezen kívül, ha nincs biztosítva megfelelő  védelem, bármilyen más, nem kívánt entitás is megjelenhet, ami nem kis kellemetlenségekkel és veszélyekkel is járhat.

Ittragadt lélek (Kép:Pinterest)

Ahhoz, hogy szellemeket lássunk, vagy érzékeljünk, nem kell az adott entitásnak rendelkeznie olyan energiával, amely a fizikai síkon képes változást okozni. Ha viszont különböző eszközökön keresztül szeretnénk kommunikálni velük, akkor a szellemnek hatást kell gyakorolni a fizikai síkra, amivel kevés entitás rendelkezik. Általában nem képesek hatni az anyagra, vagy csak kismértékben. Ehhez általában az idézésben résztvevő emberek energiáját használják.

Előfordul az idézésnél, hogy gyenge, alacsonyszintű energiákkal rendelkező ember vesz részt, ami miatt sikertelenné is válhat az idézés. Ezért kérem mindig, hogy legalább két ember jöjjön a szeánszra.

Kétféle síkra idézhetünk szellemet. Asztrális és fizikai síkra.

A kettő közül a fizikai síkra a nehezebb.

Ha asztrális síkra idézünk, akkor általában szükség van valamilyen eszközre, mint pl. fekete tükör, kristálygömb, mely láthatóvá tehet egy entitást, esetleg egy pohár víz fotózása is meglepő képeket mutathat.

Ha fizikai síkra idézünk szellemet, sokkal nehezebb számára a helyzet, mert nem a saját közegében és energiaszinten kell megnyilvánulnia.

Kristálygömb – eszköz a szellem látáshoz (Kép: Pinterest)

Legismertebb eszközök az idézéshez, amelyek a szellemek gyenge energiáit annyira felerősítik, hogy érzékelhetőek legyenek és tudjanak velünk kommunikálni: asztaltáncoltatás, ingázás, kulcsos könyv, Quija tábla, 3 lábú szék

Az idézéshez elengedhetetlen a helyiség tisztítás és védelem, amit természetesen biztosítok.

Szeretettel várom 2024. ősztől azok jelentkezését, akik komoly és számukra fontos kérdésekkel kapcsolatba szeretnének lépni a saját, hozzá tartozó  elhunyt szerettével, és akik fel is vannak készülve a „találkozásra”. Idézni máskor, ill. többször is lehet, viszont ez egy szent dolog, tiszteletben kell tartanunk, hogy kapcsolatba lépnek velünk, ezért sem zaklatjuk őket kíváncsiságból, komolytalan kérdésekkel, vagy tesztelgetésekkel.

Lehetőleg ketten jöjjenek az energiák biztosítása végett.

A kapcsolatteremtéshez ajánlatos felkészülni 2-3 beazonosítandó kérdéssel, amiről senki nem tud, még a kísérő sem, hanem csak az idézést kérő személy, és végül azokkal a kérdésekkel érdemes előre felkészülni, amelyek legjobban foglalkoztatják a kérdezőt, vagy még maradtak lezáratlan kérdőjelek.

Írta, szerkesztette: Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.