clock-2050857_960_720

Születési képlet

A radix horoszkópból meg lehet állapítani, hogy az egyén milyen tulajdonságokkal, jellemmel, tehetséggel és képességekkel született, milyen erőt hord magával, mik a jó és a rossz vonásai, sorstendenciái.

Radix horoszkóp

Kifejezi, és lehetőséget kínál megérteni saját hozzáállásunkat az élethez, de mutatja a korlátokat, akadályokat és nehézségeket, amelyek életünk során kísérni fognak.

Rámutat arra, hogyan tudjuk lehetőségeinket, tehetségünket, tudásunkat és a bennünk lévő energiákat tudatosan használni. Segít abban is, hogy megértsük nemcsak az emberi kapcsolatokat, hanem saját magunkat!

Ha ismerjük hajlamainkat és képesek vagyunk szembesülni saját magunkkal, sokkal könnyebben tudunk boldogulni az életben.

A sors hoz bizonyos életszituációkat és lehetséges megoldásokat. Előrejelzést ad abban, hogy például egy bizonyos időszak nehéz, vagy kedvező lesz valamelyik életterülettel kapcsolatosan.

Mindenki életében jönnek olyan fordulópontok, események, amikor iránymutatásra, tanácsadásra van szükség. Az élet során sokszor előfordul, hogy egyetlen döntéssel teljesen más irányba fordul az életünk /és lelkileg összetörve mellékutcába, sőt zsákutcába kerülünk. Tanácsaimmal a legjobb tudásom szerint segítem az emberek életvezetését, segítséget nyújtok párkapcsolataik megértésében, kezelésében, a betegségek üzenetének megfejtésében és egyéb gondjaik megoldásában.

Lehetőség van részletes horoszkóp elemzésre, mely tartalmazza elsősorban az ascendens korrekcióját, jellem ábrázolást, életsors analízist, felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatosan részletesebb betekintést és természetesen személyes konzultációra is van lehetőség. Abban az esetben, ha nincs igény/szükség részletes horoszkóp elemzésre, lehetőség van 1-1 konkrét kérdés, probléma esetén személyes asztrológiai tanácsadásra.

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.