virgo 1

Szűz jegy humorosan

„Az óvatosság és a bizalmatlanság jó dolog, csak óvatosnak és bizalmatlannak kell lenni velük szemben” (Christian Morgenstern)

Vigyázz, nagyon figyel a részletekre és az apróságokra. Értékeli, ha van érzéked a praktikus dolgok iránt.

A randevúra tökéletesen fel kell készülnöd, mert ha rendetlen, vagy feltűnő ruhában jelensz meg, netán ha még az inged is kilóg a nadrágból/szoknyából, vagy kócos a hajad, máris kevés az esélyed.

Alapvetően konzervatív és visszafogott, ezért legyél jó modorú és viselkedj előtte illedelmesen, ellenkező esetben máris elfelejtheted.

Nagyon kényes a tisztaságra és a rendre. Ha netán az otthonodba szándékozod őt meghívni és jó benyomást szeretnél kelteni, bízz meg egy takarító céget, hogy rendet rakjon. Kutyádat, macskádat add kölcsön, vagy vitesd el sétáltatni, mert egyetlen szőrszál láttán képes kifordulni az ajtón. A kedvenc szőrmókodtól képes lenne allergiás rohamot kapni, vagy jobb esetben ha nem menekül el, reggeltől estig porszívóval nyüzsögne a lakásodban.

És a pormacskákról sem feledkezz meg!

Ha viszont ő hívna meg téged a lakására, óvakodj attól, nehogy cipőben végig gyalogold a frissen felmosott és fertőtlenített padlóját!

Csak lassan, óvatosan közeledj hozzá, kikelne magából, ha rögtön lerohannád.

Szerencsés helyzetben vagy, ha tudsz bánni a pénzzel, mert a Szűz nagyon spórolós jegy. Nemcsak a saját pénzét sajnálja kiadni, hanem még a tiedet is sajnálja és beosztja.

Megelégszik azzal is, ha egyszerű helyre hívod meg. Ebéd meghívás kissé kockázatos, mert azonnal gyanús leszel neki. Rögtön azon kezd agyalni, vajon mit akarsz tőle? Az a taktika sem működik, ha soron kívül veszel neki ajándékot. Rögtön gyanakodni kezd, hogy előbb-utóbb milyen kéréssel akarsz előjönni. Nem kell ilyen felesleges köröket, vagy kiadásokat tenned. Többre fogja értékelni, ha egyenesen megmondod, mi a helyzet. Aztán majd ha neki is megéri, vagy értelmét látja, akkor biztosan számíthatsz rá.

Általában nem nagyon bőbeszédű, a szavakkal is spórol. Felesleges mondat nem jön ki száján, de ha kikéred a véleményét, akkor megtudod a nyers igazságot mindenféle csomagoló körítés nélkül. Amiről az Ikrek, vagy a Nyilas órákig vagy napokig tud beszélni, ugyanazt egy Szűz egy-két mondattal röviden, lényegre törően és tömören megválaszolja.

Szerelem, párkapcsolat

Abban az esetben, ha mesés romantikára vágysz, jobb, ha időben a rózsaszín felhők közül a földre szállsz. Szűz nem az a típus, aki holdfényes éjszakán szerenádot fog játszani az erkélyed alatt. A szentimentális érzelem és a könnyes szemek, hidegen hagyják. Csak akkor vesd be ezeket a praktikákat, ha meg akarnál tőle szabadulni, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy eléri az első járatot, amivel el tud menekülni. Ne aggódj, a világ végére- azért nem fog elmenni, mert a repülőre sajnálja a pénzt.

Gondolj- és készülj fel arra, hogy olyan, mint acél és jég keveréke.

Leginkább a kapcsolat minőségére törekszik. A flörtölés, szex, nem központi témája, és a túlzott érzelmi fellobbanás sem erős oldala. Éppen ezért nincs is sok kapcsolata. Természetesen vannak érzelmei, csak azokat nem fogja óránkénti simogatással, feneked csipkelődésével, hízelgéssel, becézgetéssel kimutatni.

Ne ess tévedésbe, ha esetleg a kapcsolat elején hetente 2-3x-ri gyakorisággal „lerohan” az ágyban. Ha ez véletlenül mégis előfordulna és tartana több hónapnál keresztül, akkor lehet, hogy te vagy az a kivételes eset, aki azt hiszi, hogy megfogta az Isten lábát. Ne áltasd magad, mert a későbbiekben ezek a pillanatok ritkább menetrenddé alakulnak át.

Idővel rádöbbenhetsz arra, hogy órákig sikálja magát a fürdőkádban addig, míg nem biztos abban, hogy már elaludtál és nem fenyegeti az a veszély, hogy még ébren talál. Ennek ellenére természetesen nagyon hűségesen tud szeretni, csak másképpen mutatja ki.

Nagyon szorgalmas és gondoskodó tud lenni. Hiszen ha nem szeretne, vagy nem látná értelmét a kapcsolatnak, egyedül nézegethetnéd a gyülekező pormacskákat az ágyad alatt. Kedvenc szőrös állataidról is lemondhatsz, amikor összeadod magad egy Szűzzel. Maximum a kertben még elviseli, de lakásban szó sem lehet róla.

Nem kell tartanod attól, hogy hűtlen típus. Nagyon vigyáz a szerelmi életében is a tisztaságra. Még a megcsalás gondolatával sem játszadozik, nehogy valamilyen folt essen rajta.

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a legújabban befutott divatos cuccban elcsavarhatod a fejét. Szűz férfi olyan nőkre bukik, akiknek a rendezett frizurájuk alatt értelmes agysejtek is találhatók.

Hazudni nem érdemes neki, mert soha nem fogja ringatni magát mindenféle illúziókban. Neki őszinte, tiszta kapcsolatra van szüksége.

Érzelmeivel soha nem fog látványosan elárasztani. Eléggé érdektelenül tud viselkedni még akkor is, miközben eldönti, hogy te vagy az igazi, akivel összeköti az életét. De amikor már eldöntötte, még akkor sem kell tartanod, hogy lángoló tüzétől megégeted magad, hanem érzelmeit és szeretetét leginkább megbízhatóságával tudja éreztetni.

Ha netán betegség miatt ágynak dőlnél, nem találsz jobb társat, aki ilyenkor jobban tudna veled törődni és ápolni mint egy Szűz.

Minden apró részletre odafigyel és bármire, amire szükséged van, megadja. Igaz, pénzben azért nem fogsz úszni.

Buliban, diszkóban ritkán található. Ha mégis elmenne, ne vedd zokon, ha nem kér fel táncolni, mert nem illetlenségből ilyen. Nem az a fajta, aki egy lagzi Lajcsi zenére lelkesen táncra pördül. De ha észreveszi, hogy fáznál, biztos lehetsz benne, hogy rád adja a kardigánját.

Attól sem kell tartanod, hogy esténkét szexis hálóingben rózsával a fogaid között készenlétben vágyakozva várnod kell rá. A parfümöt is nyugodtan kihagyhatod, jobban örül annak, ha a szoba naponta frissen kimosott és fertőtlenített lepedő illatától árad. Azt is jobban fogja értékelni, ha inkább egy szappan van a kezedben, vagy felfegyverkezel egy pár gumióvszerrel, nehogy elkapjon valamit.

Azért nem kell feladnod, mert ha például a sors megáldotta egy Skorpió, Bika, vagy Oroszlán ascendenssel, vagy szerencsésen álló Marssal, akkor éjszakáidat álmatlanul forróbb hangulatban fogod tölteni.

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.