aquarius symb

Vízöntő

I.20.-II.18.

Uralkodó bolygója: a Szaturnusz, másodsorban Uránusz

Napja: szombat

Szerencse száma: 7

Drágaköve: tigrisszem

Testi megfelelői: alsó lábszár, vádli, boka

Vízöntő a feltétel nélküli kapcsolatok és barátságok híve.

Amikor van olyan érzésed, hogy egy földönkívüli lénnyel találkoztál, akkor valószínűleg Vízöntővel van dolgod.

A Vízöntő így-vagy úgy, de nem egy megszokott egyéniség, hanem rendkívüli, különleges, extravagáns ember. Nincs olyan Vízöntő, aki valamilyen módon nem hívná fel magára a figyelmet!

Különlegessége szexuális téren is megnyilvánul. Az intim pillanatokban a legextrémebb helyeket, pozitúrákat választja és felejthetetlen élményeket képes hagyni maga után. Olyan partnerrel jön ki a legharmonikusabban, aki elfogadja elveit. Szerelemben szintén változatosságra tart igényt, fogékony minden újra és nem szégyenlős, ha éppen a liftben, vagy egy íróasztal tetején kap kedvet a szeretkezéshez.

Vízöntő (kép Pinterest)

Legfontosabb számára a függetlenség és a szabadság. Minden, amit korlátozza őt a szabadságában, felrúgja.

Jól kijön a Mérlegekkel, az Ikrekkel például egyenesen akár akrobatikus szexiskolát is nyithatnának.

Neki is fontos a társ, nem arról van szó, de gyakran mint barátjához viszonyul hozzá. A társához fűződő viszonyát akkor érzi teljesnek, ha a kapcsolat barátságként is működik. A régi szerelmeivel a későbbiekben is képes baráti viszonyban maradni, mintha misem történt volna.

Legjobb, ha spontán hívod randizni, mert már az előre megbeszélt találkozó is túl nagy kötöttséget jelent számára. Nem szereti magát elkötelezni, inkább a kötetlen kapcsolatok híve.

Megtartani őt csak elengedéssel lehet.

Miközben teljes szabadságot élvez, általában megbízható, hűséges típus.

Minél jobban próbálod a tűzhelyhez, vagy az ágy lábához kötni, annál biztosabban elmenekül.

Mint Főnök

Nem igazán állja meg a helyét, mert a beosztottakkal pajtási viszonyban akar lenni. Nem is szeret főnök lenni, hanem inkább önálló.

Mint beosztott

Kedves, segítőkész, szereti, ha megmondják neki, mit csináljon, és azután hagyják békén.

Gyerekként

Kedves, segítőkész, szereti, ha megmondják neki, mit csináljon, és azután hagyják békén.

Feltaláló típus, csak figyelni kell rá, nehogy zsenialitásával veszélybe sodorja a környezetét.

Szellemi ember. Szép ideológiákat tud gyártani, miközben, a hétköznapi dolgokkal nem foglalkozik.

Elvan szerelem nélkül is, legfeljebb addig, míg nincs senkije, ideológiákat gyárt arról, milyen a tökéletes kapcsolat.

A Vízöntő sok szerepet, maszkot képes felvenni. Ahogyan a szél fúj, abba a szerepbe könnyedén belebújik. A bajok akkor jönnek, amikor belemerevedik (kedvezőtlen sugárzásoknál) – és a végén nem tudja felismerni, hogy ki ő és ki a maszk.

Tarotban

a „Bolond” lapja szimbolizálja, a Symbolonban „Az udvari bolond”: sokszor ő a legbölcsebb ember, aki humoros módon tükrözi vissza a világnak és az embereknek, milyenek is valójában.

Ha meg akarsz tőle szabadulni, elsősorban legyenek elvárásaid, ellenőrizd minden lépését, kutakodj a zsebeiben szőke hajszálak után, vagy olvasgasd az sms-eit, de biztosan világgá tudod kergetni akkor is, ha folyton féltékenykedsz, előítéleteid vannak, vagy állandóan kritizálsz valamit. De ha tudálékosan és okoskodóan tárgyalsz vele, vagy a bankszámládat lebegteted az orra előtt azzal a céllal, hogy elcsábítsd, netán ha még azt is meg akarod neki szabni, hogy mikor mint csináljon, az is egy megbízható módszer ahhoz, hogy az első repülőjáratra rendeljen jegyet. Fulladási rohamot simán azzal is ki tudod váltani belőle, ha naponta többször hívogatod mobilon, vagy ha a saját napirendedhez akarod igazítani.

……és mindig fontold meg, hová hívod meg magaddal, mert nem követi a hagyományos öltözködési mintákat! Arra mindenesetre számíts, ha bárhol megjelensz vele, azt nem úszod meg feltűnés keltés nélkül.

Carysma

A tartalom felhasználása előzetes, írásos engedélyhez kötött.